min första bot!!

japp så är det. i natt råkade jag för första gången i mitt liv bli fotat i en fartkamera.. shit.. körde 85 km/h på en 80väg.. suck.. hoppas det inte blir allt för dyrt.. åkte med jobbarbilen men var såpass ärlig att jag mailade chefen ang detta. har man gjort fel kan man lika gärna vara ärlig eller hur! men suck vad jobbigt det känns. brukar alltid hålla hastigheten annars. men men.. alla kan ju fela nån gång... om jag läst rätt på polisens hemsida så blir det 1500 kr.. FY FAN VAD DYRT!! men men det är la bara att betala liksom..


trött, tröttare, tröttast?!

japp det där är jag i ett nötskal! för jag är inget annat än trött nu för tiden. sover illa oavsett om jag är ledig eller ej och oftast är det blåsan som ställer till det för mig.. energin finns liksom inte, ibland får man fejka att man har energi, men det är inte lätt!! man ska orka jobba, sköta hus o hem, ta hand om min älskade dotter.. Nu får det vara nog liksom. men men..  jag har gått 16 fulla veckor och snart 3 dagar. "bara" 23 kvar typ.. ja det beror på vad ultraljudet visar den 8/3.. ska bli kul att få se det lilla pyret.

På jobbet jobbar jag oftast 3-4 extra nätter per period då jag tänkte försöka jobba juni ut och då kanske kunna dra ner på antal nätter och då kanske bara jobba 8 nätter på 6 veckor. jag har då samlat på mig 10-11 extrapass och kan då iom årsarbetstiden enbart jobba några nätter fast få ut full lön ändå. och sen är jag inte helt hundra på hur många semesterdagar jag får och då kanske jag inte behöver ta havandeskapspenning då jag kan ta semester i juli och lite föräldraledigt på alicia i augusti innan bebisen kikar ut. Det känns som en bra planering, men som sagt man vet ju inte hur man mår i slutet av graviditeten. men jag är glad för att jag har underbara kollegor som ställer upp  och är förstående! jag tror att till och med chefen blir tacksam om jag klarar av att jobba som jag tänkt mig, med tanke på hur svårt det är att få vikarier på vikariat!

Alicia är helt underbar nu för tiden, trots vissa perioder av totalt prövande, trotsande och att hon inte lyssnar på mig. men hon är så go när hon kommer och säger min mamma och ger mig en stor kram och pussar mig på kinderna. kan man göra annat än att smälta då? nej knappast... hon har inte varit så mycket på dagis den sista tiden då peter varit pappaledig några dagar i veckan. oftast har det blivit då jag ska plugga för det är störtomöjligt att försöka göra något sådant när hon är hemma, men när jag jobbar natt är det lättare att ha henne hemma då jag itne störs av detta när jag sover! Men nu är det snart slut på pappaledigheten för peter då han börjar jobba i borås igen den 28/2 så då blir det långa dagar på dagis och övernattning hos farmor&farfar när jag jobbar natt. lite tråkigt att inte få träffa alicia då men det finns inga andra möjligheter så det får gå!

Har ni sett big brother som började igår? jag missade det då jag jobbade men har skaffat mig tv4premium så jag ska kunna se det trots att jag jobbar. Jag tycker att det ska bli spännande o se detta då det är ett roligt program där folk gör bort sig. haha skadeglad jag? ja verkligen!

Jag måste bara rekommendera två helt fantastiska böcker av Ann Rosman. Själakistan och Fyrmästarens dotter. Hon påminner om Camilla Läckberg men är såå mycket bättre enligt mig. Det är kriminalhistorier som verkligen griper tag i en.

ÄR det någon som sett True Blood? jag har tydligen missat detta när det gick på tv, men fick av en slump se ett avsnitt eller två när vi var hos mina föräldrar och tro mig jag blev helt besatt!! sååååå himla bra serie och jag har aldrig tyckt att alexander skarsgård är någe vidare snygg men ojojojojojoj såååå sexig han är i denna serie!! hahaha..

I morgon ska jag till tandläkaren för en undersökning, men jag bävar för detta. Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren, även om det bara är en undersökning..

Nåja nu ska jag fixa lite gott eftermiddagsfika..

Ha det bäst!

KRam

Min lilla lilla flicka!!

Den senaste tiden vill hon inte alls bli lämnad på dagis, men när man väl gått därifrån så går det bra. MEn det skär i mammahjärtat när hon säger, mamma jag vill följa med dig hem.. men måste man lämna henne så måste man ju.. kan det vara en period nu då hon blir mer medveten om saker och ting? mm det känns så iaf..

Äntligen är ultraljudet bokat. ska bli kul o se det lilla pyret..

Idag är det plugg som gäller så nu hinner jag inte mer..

Kram

Semestervecka, smått o gott!!

Ja förra veckan var vi hos mina föräldrar. vi åkte upp hela familjen!! såå skönt att slippa köra dit själv med Alicia. Det tråkiga var ju bara att alicia var ssjuk fre till onsdag, hostade en massa och hade feber. Vi umgicks med min familj, firade min kusin Philip som fyllt 14, var och shoppade lite kläder till alicia, badade i badhuset och var på Busiz (ett lekland där alicia trivdes som fisken i vattnet) och så har vi firat min morfar oxå som fyllt 69. På onsdagen gick jag och peter på bio, såg svinalängorna, en hemsk film men inte alls värd pengarna. efter filmen gick vi och åt på en thairestaurang. skönt att komma ut lite tillsammans. det blir ju inte mycket av den saken annars.. Det var en skön vecka med ledighet och en massa bus från alicias sida. Men det är  ju så det ska vara.

Vi åkte hem från oxelösund i söndags, då jag skulle ut på 1:a natten av tre. det blev en tuff natt då jag var mycket trött men men jag jobbade ju med goa maria så det gick ju bra ändå.

Alicia har gått på dagis må-onsdag denna vecka. Idag (onsdag) ska hon hämtas kl 16, sen är hon hemma resten av veckan. Peter har tagit ut pappaledighet. Hon har tyckt att det varit jättekul på dagis och kommer hem o berättar en massa saker som hon gjort.. igår sa hon" jag putta lias!" och var jätteglad över detta, men så får man väl inte göra sa jag och hon nickade o sa mm med glimten i ögat.. den lilla skitungen..hiihi.

I morse gick jag av efter 3 nätter, såååå skönt.. men det blev lite väntan då jag skulle till chefen och prata lite.. The BIG talk.... hahaha

JA nu kan vi la berätta för världen! Vi väntar barn! ochh är planerade till den 10 augusti!! tjohhooooo. just nu är jag i vecka 13+5. Vi är glada över detta trots att det inte var planerat. SKa bli skoj med en liten till men hoppas på en med lite mindre humör, vilja och trotsighet!! hahaha ja om man kunde bestämma sånt ja.. Lite läskigt är det att få två augustibarn.. hoppas bara att det inte kommer på alicias födelsedag den 6 augusti.. Jag har mått fruktansvärt illa och varit väldigt trött de här veckorna som gått. vi plussade den 16/12 och jag har väl nästan mått illa sen dess.. men nu verkar det bli lite bättre med illamåendet iaf.. tröttheten lär väl inte försvinna iaf.. jag börjar få känningar i höfterna i form av väääldigt lindrig foglossning.. det känns när man ska resa sig eller gå mycket.. har även ont i ryggen...suck.. tur att man får något efter detta iaf.. jag har upptäckt att vi är väldigt många som fick barn 08 som väntar barn i år.. lite kul faktiskt.. så har man ju några att umgås med under mammaledigheten!

nehej.. ska hänga lite tvättt innan jag lägger mig och sover ett par timmar!!

KRam på er!!


RSS 2.0