Min stora lilla duktiga flicka!!

ja idag har hon varit såååå duktig.. mammas lilla stora flicka har kissat på pottan för första gången!! snacka om att man blir stolt..

Den senaste tiden har varit fylld av studiedag med jobbet, plugg, städ, bak och bad o bus..

I lördags var vi, jag, alicia, Anya och elina till svenljunga badhus och badade.. såå kul var det. alicia trivdes i vattnet som en liten fisk, trots ett antal kallsupar.. vi provade på bubbelpoolen men det var ingen höjdare för alicia som mest ville upp.. men men en minut hann vi med iaf...

På lördagskvällen var jag i borås och träffade PI, underbart.. det var länge sen vi träffades.. vi tog en fika på Café Bakgården(?!?) och sen gick vi på bio. vi såg The Green Hornet.. en actionkomedi, i 3D. Värd att se!

I söndags var vi hos svärföräldrarna och åt lunch. Resten av dagen tog vi det lugnt..

I måndags gick vi upp tidigt! 05:20 för att vara exakt.. Jag skulle vara i Gislaved kl 07:30 och peter skulle jobba, alicia var på dagis. Vi skulle på studieresa till jönköping. Först skulle det vara en föreläsning av en läkare men det blev inställt pga att läkaren VABBADE. Vi fick fika på kommunhuset och sen blev det ett studiebesök på SOS ALARM. Spännande faktiskt.. Eftter det fick vi lunch på Restaurang Guvernören. Maten var dock sådär... men men graatis är la gött ändå!! sen åkte vi tillbaka till Gislaved..

I tisdags (igår) jobbade peter, jag var hemma o pluggade och alicia var på dagis..

I dag (onsdag) jobbar peter hemmavid, jag pluggar och alicia är på dagis. I eftermiddag ska jag åka till en gammal kollega som gick i pension i julas. han har bjudit hem oss kollegor till sig! Ska bli kul.. Blir inte så sent då två av kollegorna ska jobba och vi samåker så förhoppningsvis är jag hemma till 21-21:30.

I morgon (torsdag) ska jag plugga på fm, vila på em och gå ut på 1:a natten av två, peter jobbar och alicia är på dagis. Ska försöka packa lite då med!

På Fredag ska alicia till dagis, peter jobbar och jag sooooover och går ut på sista natten. Ska packa färdigt!!

På lördag åker vi alla tre upp till oxelösund och hälsar på föräldrarna/svärföräldrarna/morföräldrarna och alla andra.. ska bli kul. jag får sova i bilen upp!!

På söndag tänkte jag att jag kanske går på barnbasaren i Rosvalla. skulle vara kul o se hur det är där!! och kanske hitta något kul!!


Idag fyller min älskade morfar år!! GRATTIS!!!!

Jag sitter o läser lite i en "gammal" bblogg om alicia  (http://aliciaklasson.blogg.se) Det är kul att läsa och se bilderna på alicia. Det finns ju äver den andra hemsidan (www.hagaflickorna.filosoferar.se). Får se om jag hinner läsa lite medan jag äter frukost!!

Ha en bra dag!

KRam 

Bio:)

20110122632 (MMS)

Bio:)


detta jäkla snöfenomen!!!!

ja det är ett rent helvete!! för idag var det meningen att jag o alicia skulle åka in till jönköping och träffa becca o heike och barnen, men som min vanliga oturså hade det snöat 15 cm i natt och mer kom under förmiddagen här!! har lite svårt att komma ut från vårat hus men det går nog, men jag kände inte att jag vågade åka. för jkpg har en förmåga att bli kaotiskt vid snöoväder!! så vi stannade hemma istället!

Vi klädde på oss massa kläder jag och alicia och gick ut o lekte lite i snön. jag tog fram en hink o en spade till alicia  och hon fick leka lite medan jag försökte gräva fram bilen och sopa av bilen. bilen hade ett tjockt lager med snö på sig så det tog sin lilla tid att få fram den.. sen busade vi lite innan vi gick in o drack varm choklad och sen somnade alicia i soffan..

Snart ska vi försöka oss på att åka till affären och handla lite.. lovade visst alicia lite lördagsgodis så det ska hon få!!! och så ska jag försöka hitta på  något som vi ska äta ikväll och lite till immorgon då vi ska bbjuda svärföräldrarna på söndagsmidddag i form av plommonspäckad skinkstek!

Nehej passa på att plocka undan innan tösen vaknar!

Trevlig helg på er!!

Promenad i djup snö:) tur att det fanns bi...

20110115628 (MMS)

Promenad i djup snö:) tur att det fanns bilspår då:)


SMS-inlägg

20110115618 (MMS)


SMS-inlägg

20110115617 (MMS)


SMS-inlägg

20110115616 (MMS)


Tävling hos Agnieszka!



Jag är med och tävlar om presentkort på 200kr hos PaXLuX, tävlingen finns hos Agnieszka!



Hemma äntligen:) ja då var man hemma igen...

Hemma äntligen:) ja då var man hemma igen då. Skönt. Var lite mysigt att åka tillsammans med sambon och jag slapp köra:) vi åt en tidig lunch på mcd, sen en snabb kik i ett köpcentrum hanns med innan jag skulle till skolan. Skola mellan ett och fyra. Intressant:) sen hemåt igen och jag slapp köra nu med:) blev fruktansvärt åksjuk och mådde illa men lyckades somna. Nu är vi äntligen hemma och snart kommer vår lilla tös hem. Blir en lugn kväll och tidigt i säng. I morgon åker peter och alicia med svärföräldrarna till halmstad och jag är hemma och pluggar. Ha en bra kväll. Kram


Introduktion av examensarbetet:)

20110113615 (MMS)

Introduktion av examensarbetet:)


SMS-inlägg

20110113614 (MMS)


Snart framme i skövde:)

20110113613 (MMS)

Snart framme i skövde:)


nya tag!

ja idag ska jag påbörja min uppsats på magisternivå.. eller börja o börja.. jag har kommit en bit, men ska ha gjort en del för att ha med mig till skövde på torsdag, därav mina två pluggdagar innan skövderesan!!! DEt är lite svårt att komma igång så här på morgonen när hemmet ser ut som hej kom o hjälp mig! men jag har iaf startat en tvättmaskin, eldat i kakelugnen, fyllt diskmaskinen och plockat fram mina plugg-grejer. så nu kan jag nog sätta mig o plugga!! har ju några timmar på mig då dottern ska hämtas kl 16 på dagis!

Nehej! nu får jag sätta fart innan rumpan växer fast i soffan!!!

ha en bra dag!

Kram Hanna

Utlottning hos Cina!

Jag är med och tävlar om ett underbart stick-kit från Cina´s kryp in 

Var med och tävla ni med!!!

helveteshelgen är äntligen över!!!

Japp det är den.. 4 nätter i rad är ingen höjdare.. men nu är det äntligen avklarat!! skönt.. synd bara att man ligger efter med sömnen!! men men det blir väl bättre kan jag tro...

Denna veckan kommer att gå fort.
Måndag: går av 4:e natten, sov till 11:30, bara vara hemma o ta det lugnt..
Tisdag: alicia ska till dagis kl 8 - 16, jag ska plugga plugga plugga!!! med ett snabbt besök på VC 13:30.
Onsdag: Alicia till dagis 8-16, jag fortsätter pluggandet!
Torsdag: Alicia dagis 8-16, jag drar till skövde för introduktion för examensarbetet på magisternivå!!
Fredag: Peter, Alicia och svärföräldrarna drar till Halmstad då svägerskan Pia tar examen, jag fick inte plats i bilen!!! tihi.. nejdå ingen fara.. skönt med lite egentid!!! blir nog plugg på fredagen med!!
Lördag: inget inplanerat..
Söndag: inget inplanerat, men går ut på 1:a av 3 nätter!!

Det ska bli skönt för alicia att äntligen få gå till dagis.. vad hon har saknat det!! jag med för den delen!! ihih usch vad jag känner mig dum..nej inte alls.. det ska bli skönt att kunna komma hem efter ett nattpass och kunna lägga mig o sova direkt ist för att vänta till Alicia o peter vaknar!! skönt för alicia att bli sysselsatt och få leka av sig. hon har ju inte kunnatleka med så många under jullovet pga vattkopporna. Det ska bli skönt med lite rutiner igen!!

Nu ligger alicia i soffan här och har precis stängt sina fina blå ögon.. vågar knappt röra mig ifall hon vaknar.. klädde på henne och satte henne i vagnen och tänkte att hon kunde sova ute idag men nej, mamma in mamma kallt säger hon.. suck.. en tur upp till mammas o pappas säng en saga och nej mamma ner soffan!! jaha.. vi ttraskade ner, satte på Ice age! alicia slocknar på 2 min!! skönt.. nu tycker säker många att jag borde passa på att vila, men nej gör jag det så kommer jag att ha ett helvete att somna ikväll och därmed svårt att komma upp i  morgon!! eftersom vi måste ställa klockan!
Nej jag ska gå ut med komposten iaf.. kolla om vi fått nån post, läsa en bok eller något!! nu kan jag nog resa mi utan att väcka allie!!

Ha en bra dag!!

//Hanna



bye bye vattkoppor:)

japp så äre.. alicias vattkoppor är numera utläkta. sårskorporna är dock kvar!! så skönt. alicia fick det väldigt lindrigt.. visst fick hon många "prickar" men de kliade inte mer än nån enstaka gång.. skönt..

själv är jag väl på bättringsvägar.. var hos läkarn i går. ett crp på 21 (ska vara under 6) var inget att fixera sig på. lungorna lät bra.. fick ny hostmedicin iaf.. skönt.. då kan man ju sova när hostan ska spöka.. så förhoppningsvis är jaag nog helt återställd i nästa vecka..

pratade med en kollega idag, vi diskuterade våra fackliga uppgifter. vi är tre representanter från gislaveds kommuns sjuksköterskeorganisation. vi är ganska många sköterskor.. vi bestämde oss för att jag blir 2:a reserv, men att vi alla tre går på utbildningarna som kommer ganska tätt nu framöver. det känns inte alltför tråkigt att bli andre reserv med tanke på  mina andra åtaganden.

I nästa vecka startar jag med magisteruppsatsen med besök i skövde samt två intensiva dagar med plugg för att komma igång!. jag har ju denna uppsats och en kurs till att klara av denna vår tänkte jag.. alicia får gå på dagis ti-tor 8-16. känns skönt att äntligen få börja med denna kursen då det varit många turer  fram o tillbaka om jag får gå denna utan att läst en metodkurs, men idag fick jag  besked om att det fick jag! så jaaaaaa.. va skönt.. har ju påbörjat det hela men har en massa kvar.. det ska bli spännande..

Det är rätt skönt nu. PEter har varit hemma nu i drygt två veckor.. visst han har psslat o donat med en massa, en dag ploga han snö, sen har han måla o grejat i källaren.. ska bli såå skönt när det är färdigt!!

just nu borde jag la sova eftersom vår lilla vildbatting till dotter o min älskade sambo ligger o snarkar här i soffan.. men det är svårt ändå.. fast visst är jag trött... ska snart åka o handla lite.. missade ju attt handla sås till kycklingen som jag tänkte laga i kväll. kall sås med crme fraiche, chilisås och vitlök.. mums.

Fick någe konstigt sug av att gå på bio och min vanliga biokompis är tyvärr på fel plats i sverige så det sket sig.. nåja det går ju att göra popcorn och se en film hemma lixom...

suck vad tråkigt allt är just nu.. nehej.. får ta sig i kragen kanske!!

hejdå!!!!

RSS 2.0