midsommar och regn..

I fredags var det ju åter midsommarafton.. en dag som bjöd på regn, regn och åter regn.. vi lyckades få några uppehåll åtminstone.. Jag vaknade kl 05 med sammandragningar och en mage som var stenhård. mindre roligt. men kunde inte somna om så det var bara att stiga upp.. det var rätt skönt att kunna vakna o få dricka sitt morgonkaffe i lugn och ro.. PEter och alicia tog sovmorgon vilken de så gärna fick.. Vi förberedde lite på förmiddagen inför lunchen och alicia underhöll mamsen och pappsen med sin fina dans på vardagsrumsbordet.. sötnosen! se  o njut!!





Vi bjöd hit våra kompisar helen&mikael och deras barn vilgot&livia på lunch. Det blev det klassiska med färskpotatis, sill, skinka och så prinskorv och köttbullar.. barnen lekte vilt här hemma och efter maten bar det av ut till Tyggestorp där vi skulle fira resten av midsommarafton med många andra.. Det var trevligt, men regnet gjorde det liiite trist.. det blev kallt och ruggigt.. Alicia och vilgot struntade i att det regnade och var ute och sprang och lekte i regnet.. Det kläddes midsommarstång och självklart skulle barna hjälpa till.. Det dansades kring midsommarstången, spelades kubb och barnen busade i en hundbur!! ja hunden var utanför och barnen innanför.. de tyckte att det var jätteskoj.. tokungar!! Vi fick tårta och senare på kvällen grillades det.. Det var trevligt men tråkigt när man inte riktigt mår bra.. jag frös hela tiden och ville bara gå o lägga mig.. men ibland får man offra sig!!!
Vi åkte hem vid halvelva då alicia inte ville längre.. o det var rätt skönt att komma hem och få lägga sig i sin varma o goa säng.. Alicia hostade sig igenom natten och jag med.. igår vaknade vi alla tre o var genomförkylda.. mindre roligt!!
Lite bilder från midsommar:


Ja just ja.. alicia fick jättefina blommor av sin bästis vilgot;)


Igår tog vi det bara lugnt. tog sovmorgon till 09:30, kollade på madicken som gick på tv och senare skruvade vi ihop alicias säng.. den är jättefin men våra planer på var sängen skulle stå fick ändras då den var mycket större än vad vi trott.. nåja det bliur nog bra ändå.. nu ska vi bara se om hon vill sova i den oxå.. På eftermiddagen kom svärföräldrarna förbi och vi käkade jordgubbstårta och drack kaffe.. det slutade visst med att alicia följde med farmor o farfar hem och skulle sova där.. skönt tänkte vi!! måste ju passa på medan farmor fortfarande är hemma.. hon åker ju snart till thailand... när de åkt gick vi ner i källaren för att hänga lite tvätt mm och vad tror ni att vi upptäcker?? jo.. stopp i avloppet!! SUCK!!!! inte igen... vi fixade o donade en hel del. svärfar kom upp och hjälpte till.. efter mycket om och men fick de bort stoppet och det ska nog fungera lång tid nu.. det var ju inte så länge sen vi hade stopp ju.. ja det tog ju lite tid så ajg kom i väg till affären vid 19:30, handlade lite mat o gottit och vi åt väl vid 20:30. men det var okej..  vi kollade på vi hade iaf tur med vädret igen.. en sjuk men ganska rolig film.. gick och la oss vid elva.. hann somna och vaknade vid 02-tiden då vi blev väckta av någon som knackade på dörren.. Det var nattpatrullen som hade hittat en häst på vägen mellan nittorp och limmared och undrade om det var vår.. haha nej det var det ju inte.. men efter många om o men så kom hästen tydligen till rätta..

I morse vaknade vi rätt tidigt jag o peter och vi gick upp vid 07:30.. lite tråkigt eftersom vi för en gångs skull är barnfria.. men men vad gör man.. idag tar vi det rätt lugnt. ska fixa lite på alicias rum och sen åker vi till svärföräldrarna för lite lunch innan vi åker på dop.. idag ska LIVIA döpas.. ska bli kul.. de har ju iaf fått bra väder med tanke på att det blir ett utomhusdop!!

Ha en bra dag!! 
Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0