bye bye vattkoppor:)

japp så äre.. alicias vattkoppor är numera utläkta. sårskorporna är dock kvar!! så skönt. alicia fick det väldigt lindrigt.. visst fick hon många "prickar" men de kliade inte mer än nån enstaka gång.. skönt..

själv är jag väl på bättringsvägar.. var hos läkarn i går. ett crp på 21 (ska vara under 6) var inget att fixera sig på. lungorna lät bra.. fick ny hostmedicin iaf.. skönt.. då kan man ju sova när hostan ska spöka.. så förhoppningsvis är jaag nog helt återställd i nästa vecka..

pratade med en kollega idag, vi diskuterade våra fackliga uppgifter. vi är tre representanter från gislaveds kommuns sjuksköterskeorganisation. vi är ganska många sköterskor.. vi bestämde oss för att jag blir 2:a reserv, men att vi alla tre går på utbildningarna som kommer ganska tätt nu framöver. det känns inte alltför tråkigt att bli andre reserv med tanke på  mina andra åtaganden.

I nästa vecka startar jag med magisteruppsatsen med besök i skövde samt två intensiva dagar med plugg för att komma igång!. jag har ju denna uppsats och en kurs till att klara av denna vår tänkte jag.. alicia får gå på dagis ti-tor 8-16. känns skönt att äntligen få börja med denna kursen då det varit många turer  fram o tillbaka om jag får gå denna utan att läst en metodkurs, men idag fick jag  besked om att det fick jag! så jaaaaaa.. va skönt.. har ju påbörjat det hela men har en massa kvar.. det ska bli spännande..

Det är rätt skönt nu. PEter har varit hemma nu i drygt två veckor.. visst han har psslat o donat med en massa, en dag ploga han snö, sen har han måla o grejat i källaren.. ska bli såå skönt när det är färdigt!!

just nu borde jag la sova eftersom vår lilla vildbatting till dotter o min älskade sambo ligger o snarkar här i soffan.. men det är svårt ändå.. fast visst är jag trött... ska snart åka o handla lite.. missade ju attt handla sås till kycklingen som jag tänkte laga i kväll. kall sås med crme fraiche, chilisås och vitlök.. mums.

Fick någe konstigt sug av att gå på bio och min vanliga biokompis är tyvärr på fel plats i sverige så det sket sig.. nåja det går ju att göra popcorn och se en film hemma lixom...

suck vad tråkigt allt är just nu.. nehej.. får ta sig i kragen kanske!!

hejdå!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0