rolig grej

Rolig grej

Stötte på en rolig Man ska svara på frågorna utifrån sin sms-inkorg på mobilen. Varje fråga besvaras med första meningen i smsen i inkorgen, i tur och ordning från början. Så kom igen alla ni som läser min blogg, gör de själva i eran blogg, en utmaning till er.

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Var observant på att det är ett feltryck.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
det blir bra!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
hade du de här twilightböckerna? (hahahaha)

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Ja det låter som en bra idé

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon? 
du har mail

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
5107

7. Vad vill du höra mest av allt?
Hej hanna

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Gör det!


9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Viktigtoch faktiskt sant!

10. Med vilken replik vill du bli uppraggad?
Tant grön?

Haha detta var ganska kul! har du ingen blogg så skriv det gärna i en kommentar här!

hej

ja nu har det gått ett par dagar sen allt startade. känslorna väller över emellanåt, olusten kryper längs kroppen hela tiden, ovetandet tär hårt på psyket. väntan är olidlig..

Inget särskilt har egentligen hänt. cheferna har iaf "bestämt" att ge mig en andra chans, vilket är bra, menän har de inte  hittat någon placering än, och jag tror inte de letar alltför mycket heller för den delen. har iaf varit på möte igår. vi pratade en del jag och rickard. har fått motsatta känslor inför denna chef.. råkade höra honom av misstag när han ppratade i telefon om mig med hälsan och arbetslivet. om jag säger så här, det var ju inte riktigt vd jag hade väntat mig av honom. Han påstod att jag behöver "uppfostras", att jag skulle vara elak mot alicia som får vara på dagis denna vecka trots att jag inte har några arbetspass (jg utnyttjar denna tid till att plugga till min tenta som är den 1/6), men jag tror alicia mår bättre på dagis än att vara hemma med en mamma som inte mår bra, inte har något tålamod och kan bli ledsen när som helst. men jaghar ju faktiskt rätt att ha henne pådagis närjag ska plugga..

Jag förstår egentligen inte hur de kan göra en struts av en fjäder.. sååå farligt var ju det hela inte.. men men de har sina åsikter och jag har mina.

Det som kommit som förslag är att jag ska gå med en bemanningssköterska, som om jag skulle behöva barnvakt, eller kanske vara på provtagningen, på vårdhygien.. ja men än hr inga beslut fattats.. Rickard skulle ringt igår eftermiddag, men det gjorde han inte..

Jag klarar av min situation tack vare min underbara kompis och fd kollega. hon lyssnar, kommer med konstruktiva saker att säga och låter mig få prata av mig.. såå skönt att ha detta!!

Igår gick jag en sväng på stan efter mötet, skönt att bara gå runt och strosa lite. köpte lite grann men inget dyrt och så ringde det på min telefon. Chefen för äldreomsorgen/chefssjuksköterskan i gislaved ville att jag skulle komma på intervju. jag sökte en tjänst som sjuksköterska i kommunen och hoppas nu på detta. Jag kommer vara fullständigt ärlig angående all som hänt, för jag vet att hon ändå kommer att få reda på detta när hon ringer mina referenser. sen får hon själv bedömma hur hon ska hantera detta. Ska bli spännande att se om detta kan bli något, för dåkan jag slippa sjukhuset framöver!!

Nej nu är det dags att sätta igång med pluggningen.

Ha en bra dag, jag uppdaterar när jag vet något mer!!

KRam Hanna

I don´t..

what went wrong with the world and me?? thinking and thinking... missing the most of my meaning of life...

tears are running down and my heart is breaking.. what the hell really went wrong.. i´m just tired of everything right now..

trying to understand what I can do to make it right..

trying to figure it out...

looking deep inside for the strenght to keep up..

.. to make the best of it...

.. to never let my self down..

.. to find that sense that makes it alright again..

I had it all..

everything came together and it did me whole..

now I don´t get it..

I can´t understand what I should do...

I loved myself, but now i don´t..

I have made mistakes in my life before..

But now I´m just tired..

tired over it all..

I just want to find the way out and get on..

But how?

I don´t know how

Soon or later I will,

Then I will raise up from below

As a new person

But how?

I don´t know..

Let me know, please. let me know..

Because I don´t know..

ang mötet.

Hej..

Mötet gick väl sådär.  blev med omedelbar verkan förflyttad från min avd. för att istället bli överflyttad till resurscentrum. så av med jobbet blev jag inte. men de gav mig två alternativ; det ena ar jag redan nämnt och det andra är att de säger upp mig (på mitt initiativ) och så betalar de 6 månaders lön. min representant från vårdförbundet sa att jag absolutinte skulle välja det sista alternativet, och det skulle jag aldrig göra. De hade starka åsikter, vilket jag till viss del förstår, men det var ett inlägg som var skrivet för länge sen. de påstod att jag inte hade någon värdegrund eller att min arbetsförmåga som sjuksköterska skulle vara sämre. detta höll jag absolut inte med om. jag menar, även om mina känslor är starka så skulle det aldrig påverka någon av mina patienter. Jag har aldrig och kommer aldrig att vara respektlös och elak mot en patient. De i stort sett frsökte tvinga mig till att säga upp mig men aldrig. Visst gjorde jag fell, och skrev jäkligt klumpigt. men fel kan väl alla göra?! jag har inte brutit mot någon lag, eller kränkt någon. jag förtjänar en andra chans. min chef på jobbet skulle ha gjort det hela annorlunda. Nä han fått reda på detta så skulle han ha kallat in mig och gett mig en "varning" och bett mig skärpa mig. men nu hoppade han detta och det blev en struts av en fjäder. jag känner inte som jag gjorde då och mår bättre i mitt arbeete trots att det kanske inte är det jag absolut helst vill jobba med. Nu vet jag inte vad som kommer att hända, men enligt den nya chefen jag fick igår så anser inte hans chef att det är rätt att sätta mig i resurscentrum pga allt detta. Om det hade varit min arbetsinsats som ifrågasätts eller vad som helst, varför kunde han då inte testat med att flytta mig till dagen och ha "uppsikt" över min brist på arbetsmoral eller vad det nu är som de har åsikter om. jag respekterar deras åskter, men jag anser att jag trots detta felet inte borde bli förflyttat utan att fått en skälig chans att få göra bot eller nåt.. visst jag gjorde något klumpigt, men jag har blivit riktigt överkörd här. om detta skulle gå vidare upp så undrar jag om det har någon juridiskt för de att stå ppå. de har inte gett mig en första varning, jag blev kallad till ett möte utan att få veta vad det gällde, beslut var redan fattade innan mötet och att förflytta någon utan att det finns en annan plats att arbeta på. jag vet inte. i morrgon skulle han höra av sig igen och då med klarare besked. men en sak vet jag., jag tänker inte säga uppp mig, för visst jag har gjort fel men inget som påverkar min arbetsinsats eller mitt arbete i övrgt.

jag kommer i framtiden enbart uppdatera om detta, sen fåår jag släppa bloggandet om jobbet. *Trots att man har rätt att skriva om va man tycker och tänker så gäller det tydligen inte...

Nåja det kommer bli en hel del "trista" inlägg, men det är ungefär vad jag orkar med just nu. life is just a f-ing bitch.. och vad ni än gör, gör för gudskelov inga fel.. det kan komma er till last.

Jag har lärt mig en läxa, ta lärdom av detta ni med. och snälla, sprid inte detta för då får jag väl ett rent helvete utöver detta. Men iof så är detta fakta så det så...

Ha en bra kväll ni som kan.. själv ska jag försöka plugga, äta godis o vara onyttig elelr vad jagnu kan proppa i mig.. har ett grymt stort tröstbegär just nu.. tyvärr så hjälper varken detta eller något annat så, jag hoppar nog trrösstätandet ändå.. men en påse popcorn kan man ju ha när man pluggar...

Något positivt: jag ska till ikea på fredag med min stötttepelare och älskling PI!!!

Tack cecilia och helen, det är skönt att ni stöttar mig!!!

KRam

angående tidigare inlägg..

jag har då blivit inkallad på möte med min chef och huvudpersonalchefen, samt så blev jag kontaktad av vårdförbundet som kommer att vara med mig på mötet i morgon 8:30. det hela gäller om jag förstått rätt av vårdförbundet ett inlägg jag gjort på min förra blogg/hemsida (det är nu borttaget från hemsidan). detta inlägg var dock ganska magstarkt och berörde mina känslor angående min jobbsituation och hur jag kännde angående att bli tvångsförflyttad. jag nämnde dock inga personer som skulle kunna bli kränkta, förutom att jag nämnde min avdelning. det är enligt mig min fria rätt att uttrycka mina känslor, men jag kan hålla med om att jag kunde hoppat över at nämna avdelningen. vad som kommer att hända på mötet i morgon vet jag inte och inte  heller vilka konsekvenser det kan få, men en sak ska alla veta, jag står för mina åsikter fullt ut, men har till mitt försvar att jag mådde väldigt psykiskt dåligt då och går hos en kurator numera, doch inte enbart för detta. jag försvarar inte andra som exvis lagt t bilder mfl på internet. för det är fel! men att få skriva på en privat blogg som dock inte hade lösen tycker inte jag är fel, förutom att avd nämns vid namn. jag kan enligt vissa ha gjort fel, men kommer slåss för mina privata känslor fullt ut i morgon. Jag har redan vidtagit åtgärder: tagit bort inlägget som jag tror gav störst reaktion, samt avslutat bloggandet på den hemsidan. numera kommer allt jag skriver vara bakom"låsta" dörrar. så därför är det viktigt att ni som läser detta inte sprider något vidare, varken lösen eller inlägg som kan göra folk upprörda.

Jag kommer förmodligen fortsätta kommentera min jobbsituation, men då kan jag åtminstone hålla det "privat". För även om bloggen ligger på nätet kan det närmast liknas vid en dagbok.

Nu ska jag gå och lägga mig såjag är utvilad i  morgon. ni får en redovisning i morgon om vad som hänt på mötet mm.

Godnatt, och ni, snälla ni, håll tummarna för minsta möjliga konsekvens!

kram hanna

Hej!

Numera kommer jag att börja blogga här istället för på hemsidan. dels för att det inte gick att sätta lösenord på hemsidan och för att jag i morgon blivit inkallad på möte med min arbetsgivare. som tur var blev jag uppringd av en representant från vårdförbundet som hade blivit tillfrågad att vara med på mötet. enligt henne handlade det om min blogg och chefen ville inte säga något innan i morgon. men det jag hade gjort var att jag skrivit exakt vad jag känner angående mitt jobb och tydligen väckte det deras uppmärksamhet på något vis, någon som läst min blogg hade vidarebefordrat detta till chefen och nu är det tydligen en hel del som ska pratas om i  morgon. det är tydligen inte helt okej att skriva vad man känner angående sitt jobb.. jag har doc inte skrivit något personligt om någon patient eller så utan mest om min frustration om ett icke egetvalt arbete. denna bloggen kommer självklart vara låst och enbart vissa kommer få lösen. då för att undvika detta igen.. jag vill känna mig fri att skriva om mina känslor utan att "chefen" ska lägga sig i!

Nu vet ni och jag kommer att uppdatera så fort jag vet något.

Bilder kan fortfarande uppdateras på hemsidan men inga blogginlägg!!

//HAnna


RSS 2.0