helveteshelgen är äntligen över!!!

Japp det är den.. 4 nätter i rad är ingen höjdare.. men nu är det äntligen avklarat!! skönt.. synd bara att man ligger efter med sömnen!! men men det blir väl bättre kan jag tro...

Denna veckan kommer att gå fort.
Måndag: går av 4:e natten, sov till 11:30, bara vara hemma o ta det lugnt..
Tisdag: alicia ska till dagis kl 8 - 16, jag ska plugga plugga plugga!!! med ett snabbt besök på VC 13:30.
Onsdag: Alicia till dagis 8-16, jag fortsätter pluggandet!
Torsdag: Alicia dagis 8-16, jag drar till skövde för introduktion för examensarbetet på magisternivå!!
Fredag: Peter, Alicia och svärföräldrarna drar till Halmstad då svägerskan Pia tar examen, jag fick inte plats i bilen!!! tihi.. nejdå ingen fara.. skönt med lite egentid!!! blir nog plugg på fredagen med!!
Lördag: inget inplanerat..
Söndag: inget inplanerat, men går ut på 1:a av 3 nätter!!

Det ska bli skönt för alicia att äntligen få gå till dagis.. vad hon har saknat det!! jag med för den delen!! ihih usch vad jag känner mig dum..nej inte alls.. det ska bli skönt att kunna komma hem efter ett nattpass och kunna lägga mig o sova direkt ist för att vänta till Alicia o peter vaknar!! skönt för alicia att bli sysselsatt och få leka av sig. hon har ju inte kunnatleka med så många under jullovet pga vattkopporna. Det ska bli skönt med lite rutiner igen!!

Nu ligger alicia i soffan här och har precis stängt sina fina blå ögon.. vågar knappt röra mig ifall hon vaknar.. klädde på henne och satte henne i vagnen och tänkte att hon kunde sova ute idag men nej, mamma in mamma kallt säger hon.. suck.. en tur upp till mammas o pappas säng en saga och nej mamma ner soffan!! jaha.. vi ttraskade ner, satte på Ice age! alicia slocknar på 2 min!! skönt.. nu tycker säker många att jag borde passa på att vila, men nej gör jag det så kommer jag att ha ett helvete att somna ikväll och därmed svårt att komma upp i  morgon!! eftersom vi måste ställa klockan!
Nej jag ska gå ut med komposten iaf.. kolla om vi fått nån post, läsa en bok eller något!! nu kan jag nog resa mi utan att väcka allie!!

Ha en bra dag!!

//HannaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0